Spam in het Financieele Dagblad :)

Vorige week maandag (30 augustus) stond er op de voorpagina van het Financieele Dagblad een artikel over spam. Daar stonden een paar gekke opmerkingen in van Tom Kok van de DDMA en dat was voor mij voldoende aanleiding om een ingezonden stuk te schrijven. Na enig heen en weer gemail en een paar telefoontjes is mijn artikel vandaag  door het FD geplaatst! Het is te vinden op blz. 8, linksbovenaan (het plaatje is door het FD zelf toegevoegd).

Koop vandaag het FD dus, of kijk stiekem even hier, dan vind je de letterlijke tekst van het stuk zoals het vandaag in de krant staat. Van de drie door mij ingestuurde versies hebben ze uiteindelijk de langste geplaatst. 🙂

Je kunt ook op het plaatje hiernaast klikken voor een leesbare versie. Met dank aan mijn grote held Paul de Ruiter, die het even voor me heeft ingescand!

Het oorspronkelijke artikel waar ik op reageerde is nog te lezen op www.fd.nl, maar dan moet je wel eerst inloggen. Het is dan te vinden als je als trefwoord ‘spam’ intikt.

Het grappige is dat het stuk tekst wat ze nu van mij geplaatst hebben veel elementen bevat van een langer artikel over spam dat het Financieele Dagblad en enkele andere kranten en bladen eerder juist geweigerd hadden.  

Ik ben dus best wel blij nu. 🙂

This entry was posted in In de media, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*