Speeddate met Sander en interview Megastad FM

Vanmorgen stond in de Telegraaf dat ik wel eens op stap wilde met Sander de Kramer. Dus wie belde mij vanmiddag? U raadt het al. Meneer vertelde dat hij ‘een leuk stukje in de krant aan het lezen was toen hij bij de laatste vraag ineens zijn naam zag’. Hehe. Dus zat ik vanavond met Sander in restaurant Papaya. En mijn wereld is zo klein, dat toen ik Telegraaf-journalist Eric de Brouwer eerder op de avond belde over de familie Aleksanian, Sander naast hem bleek te zitten om zijn column voor de krant te tikken.

Afijn, dat was weer leuk dus. Ondertussen is ook mijn interview over de hele uitzettingszaak op Megastad FM geweest. Remco is zo vriendelijk geweest die even op mp3 te zetten. Zie hier: interview.mp3

This entry was posted in In de media, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*