Terug naar 72

Als onderdeel van de nieuwe start waar ik het gisteravond over had zal ik nog even een kort verhaaltje vertellen over de afgelopen twee maanden. Op 3 maart besloot ik de tien kilometer te gaan lopen bij de marathon van Rotterdam die op 4 april was. Zonder enige conditie ging ik trainen en liep uiteindelijk die tien kilometer inderdaad uit. Op 3 maart woog ik 75,8 kilo. Op 4 april was dat 71,9 kilo. Maar daarna ging het mis. Door mijn slechte voorbereiding (de aanloop tot die tien kilometer was natuurlijk veel te kort) kreeg ik niet alleen een voetblessure de dag na 4 april, maar ik kreeg ook voor het eerst in mijn leven last van een vreetkick, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Normaal gesproken zit je gewoon vol nadat je wat gegeten hebt, maar ik kan nu eindeloos dooreten. En dat is inmiddels dusdanig uit de klauwen gelopen dat ik nu, amper 3,5 week later, maar liefst 82,8 kilo weeg.

Ja, je leest het goed. Ik ben in 3,5 week 10,9 kilo aangekomen. Ik wist niet eens dat het kon. Maar goed. Vanaf vandaag ga ik dus en weer serieus lopen (zometeen even nieuwe hardloopschoenen kopen, want ik denk niet dat de schoenen die ik donderdag in de trein liet staan ooit nog zullen opduiken) en ik ga weer normaal eten. Doel: terug naar die 72 kilo. Ik ben benieuwd hoe lang dat gaat duren.

En dat is dus na het overgaan op dit weblog het tweede onderdeel van de nieuwe start. More wil follow.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*