Terug naar Canada

De afgelopen 5/6 dagen heb ik als een gek door Nederland gereisd om zoveel mogelijk mensen weer even te zien. Dat is grotendeels gelukt. Iedereen die de moeite nam om wat tijd voor me vrij te maken en/of naar Rotterdam en elders te komen: thanks!! Het was erg leuk om weer even bij te praten… Over tien minuten rijd ik naar Schiphol en dan spring ik weer het vliegtuig in naar Montreal. Overmorgen naar New Hampshire voor wat campagne activiteiten, dan nog weer een paar dagen Montreal en dan drie weken naar Venezuela en Colombia. Dat wordt nog weer een heel avontuur. Ook ‘leuk’ om te weten dat het gebied waar ik in Colombia zit bekend staat om de vele ontvoeringen van buitenlanders. Maar volgens mijn gastheer, Joaquin, is het veilig. Daar vertrouw ik dan maar op…

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*