The Day After

Vannacht van de pijn nauwelijks kunnen slapen. Vanmorgen leek het nog mee te vallen, maar nu kan ik amper staan (blaren en hele heftige spierpijn) en ook niet zitten (pijn in mijn rug). Leuk joh, hardlopen.

Maar, ik ben wel definitief ingehuurd als freelance journalist bij het Erasmus Magazine. Mijn eerste artikel wordt meteen een drie bladzijdes tellende achtergrondreportage. Deadline pas over een maand. Ik post het tegen die tijd hier ook wel. 🙂

En nu is het tijd om Die Blechtrommel af te kijken. En Koefnoen. En De Vergrijzing Deel 3. En Tegenlicht over Noord-Korea. En Expeditie Robinson. En oh ja, ik moet nog een startnotitie voor de PvdA afschrijven. En 180 blz uit het boek ‘Grondlijnen voor Europees Recht’ lezen. En een artikel voor Fiat Justitia herschrijven. En een matrix voor wat onderzoeksresultaten maken. En voor nog twee rechtenvakken ongeveer 300 blz literatuur lezen. En dat allemaal vanavond nog.

Euhm….

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*