The million dollar question

Okeeeee…. Even om te laten zien hoe geweldig West Wing is: ik heb net een fragment gevonden met zo een geweldige uitsmijter, dat ik het wel op mijn blog moest zetten. De context is als volgt: De democratische president Bartlet waar ik eerder over schreef, wil na vier jaar nog een periode door als president. Hij wint de democratische nominatie en neemt het in een debat op tegen de kandidaat van de Republikeinen. Er is slechts 1 debat, dat als een ‘alles of niets’ debat wordt gezien omdat de peilingen erg gelijk oplopen. Het fragment hieronder is de opening van het debat. En ik moet zeggen: voor een speechschrijver is zo een uitsmijter als waar Bartlet mee komt het mooiste moment van zjin leven gok ik zo. 🙂

Het begint met zijn vrouw, die hem geluk wenst voor aanvang van het debat. Bartlet draagt een stropdas waarvan hij denkt dat het hem geluk brengt, maar daar was de rest van zijn staf het niet mee eens.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*