Tijd voor Gran Canada / Canadische Eilanden!

44 flessen wijn en 139 andere versnaperingen later werden we het restaurant uitgegooid, om vervolgens nog tot 03.15 uur in café De Buurvrouw verder te drinken. Ik was 05.00 uur weer in Rotterdam. Wat een avond…

Drie uur later stond ik alweer op, want Gerard Schelvis zou nog langskomen om me gedag te zeggen (en hij gaf me nog het boek ‘The curious incident of the dog in the night-time’ cadeau voor onderweg) en daarna moest ik nog even een afscheidsbabbeltje houden met Peter van Heemst, wat ook erg gezellig was.

Ik voel me af en toe alsof ik ga emigreren in plaats van dat ik gewoon even een paar maanden weg ben, echt te vaag! Ik zal iedereen echt missen… ook al zit ik natuurlijk nog gewoon op msn en irc. En op dit weblog. En ik ben bereikbaar per e-mail.

Zucht, ik ben echt hopeloos!

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*