Time to leave

Het is zondag 18:53 uur. Ik ben inmiddels al door de paspoortcontrole. Over twintig minuten boarden we.

Vanmorgen lekker lang op bed blijven liggen, nog wat mail gedaan en om 13:30 uur pas ontbeten, in de Bazar op de Witte de With. Ik wist niet eens dat je daar ook overdag terecht kon, schandalig. Heerlijk eten daar altijd.

Daarna wilden we naar de IJssalon gaan, maar voordat we daar aankwamen werden we tegengehouden door Tom Harreman en Leo Bruijn, die aan de overkant in cafe Pol zaten met een biertje en sigaren. Niet veel later kwamen ook Jacqueline, Marja en Josta binnen, dus het werd weer gezellig.

Ik glipte toch nog even de deur uit naar de overkant, om gedag te zeggen bij de IJssalon. Of ik nog een ijsje wilde. ‘Doe maar 1 bolletje yoghurt’, zei ik. Dus kreeg ik drie bolletjes yoghurt, drie bolletjes stracciatella en een mega berg slagroom. Lief!

Daarna reden Richard en ik naar Schiphol. Toen we elkaar gedag aan het zeggen waren werd er ineens op mijn schouder getikt. Peter… die stiekem naar Schiphol was gekomen. Ik was volslagen verrast. Wat een actie, geweldig. Ik zal ze vreselijk missen, die twee. Ik zal iedereen missen!

Maar goed, het is maar drie maanden. Ze zijn zo weer voorbij…
Ik ga maar eens in een vliegtuig zitten. Ik weet niet eens hoe lang de vlucht duurt.. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*