Toeval bestaat niet?

Toeval bestaat niet, sms-te Peter van Heemst mij onlangs toen ik hem had gefeliciteerd met zijn verjaardag met de melding dat ik puur toevallig precies op die dag achter zijn verjaardag was gekomen. Welnu, dat kan zo zijn, maar dat maakt onderstaand relaas niet minder freaky.

Zo zat ik net voor het eerst in maanden op mijn ‘R.E.M. Tour 2004/2005’ website. Ik besloot daarna op murmurs.com te gaan kijken (de grootste onofficiele R.E.M. fansite) en ging daar als eerste door naar een artikel over ‘special passes’ bij optredens. Toen ik dat aan het lezen was, zag ik dat ik nieuwe e-mail had. Dat bleek van een R.E.M.-fan te zijn die meldde dat ze net voor het eerst in tijden (!) op mijn toursite was en dat ze daarna naar murmurs was gegaan (!) en daar het artikel las over de speciale passen (!) en dat ze zich afvroeg of mijn tour idee nog doorging en of ik dan wist hoe het met die passen werkt.

Zoals ik al zei… freaky!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*