Top 17 actrices

Ik had het er deze week met Flo over dat ik nooit zo op actrices let in films. Ik vind het veel leuker om naar de mannen te kijken. Voor de lol toch maar eens geprobeerd een top 10 van actrices te maken. Het werd een top 17, het kostte me nog best wat moeite en ik weet niet goed of de volgorde wel klopt. Ik heb er meteen maar achter gezet wat ik de meest memorabele rol vond:

1. Ellen Burstyn (Requiem for a Dream)
2. Kathy Bates (Misery)
3. Susan Sarandon (Thelma & Louise)
4. Judi Dench (James Bond)
5. Allison Janney (The West Wing)
6. Candice Bergen (Boston Legal)
7. Jennifer Saunders (Absolutely Fabulous)
8. Joanna Lumley (Absolutely Fabulous)
9. Stockard Channing (The West Wing)
10. Maike Meijer (Toren C)
11. Margôt Ros (Toren C)
12. Dianne Wiest (Edward Scissorhands)
13. Katharine Hepburn (The Lion In Winter)
14. Helena Bonham Carter (Fight Club)
15. Geena Davis (Thelma & Louise)
16. Michelle Pfeiffer (I Am Sam)
17. Nicole Kidman (Rabbit Hole)

This entry was posted in Films, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*