Twee avonturen op 1 dag: DSB-boek en motorongeluk…

Project Homerus vindt plaats op donderdag 9 september, om 11:00 uur. Pas vanaf die dag volgt er meer toelichting. Nog even geduld dus.

De aankondiging van het boek, dat toch bijna een jaar het best bewaarde geheim van de DSB-affaire is geweest (ja, dat was dus datgene waarmee ik vorig jaar zo druk mee was dat ik zelfs met kerst en oud en nieuw nog aan het werk was), leverde vandaag een enorme stortvloed aan telefoontjes en mailtjes op. Ik moet nog steeds 20 voicemails afluisteren en meer dan 100 mails beantwoorden. Dat gaat vanavond niet meer lukken, want typen kost veel moeite nu. Ik tik dit verhaal namelijk met één hand omdat mijn linkerpols twee keer zo dik is als hij zou moeten zijn.

What happened? Welnu, ik ben vanavond met motorrijles hard onderuit gegaan, waarbij de voorvork van de motor, de velg, band en kabels stuk zijn gegaan. Daarnaast ligt mijn rechtervoet open, heb ik mijn linkerdijbeen gekneusd en heb ik door een harde klap op mijn hoofd een stijve nek (zonder helm had ik dit helemaal niet kunnen tikken, vermoed ik zo). Maar ik heb dus vooral last van mijn linkerpols.

Ik moest achterop de motor bij de instructeur mee terug. Die reed doodleuk 180 op een weg waar je 60 mocht en maakte gezellig een wheelie. Ik zag er de humor wel van in, zo direct na een valpartij. Op Twitter werd meteen massaal gereageerd (dank daarvoor), waarbij de reactie van de dag toch wel kwam van iemand die zei: ‘wat als je dood was gegaan bij die val. Met de aankondiging van je DSB-boek zou dat meteen voer voor een geweldige complottheorie zijn.’

Je zou er bijna wat van denken ja. 🙂

Morgen hopelijk weer voldoende op de been om mee te kunnen doen aan de 24-uurs skatesponsortocht voor KiKa, Raps24KiKa. Moet wel geld ophalen voor ze!

This entry was posted in DSB, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*