Twee keer naar Afrika!

Na Spanje/Frankrjik (waar ik nu zit voor de Tour de France) en Noorwegen (volgende week) blijkt dat ik nog meer op reis ga: ik stop mijn Tour-reis al op 17 juli in plaats van de 19e, omdat ik ben uitgenodigd om naar Tunesie te komen om te spreken op een congres dat van 17-19 juli zal plaatsvinden. Als het goed is ontvang ik vandaag nog mijn e-ticket. Hoop dat het allemaal inderdaad doorgaat.

Verder ga ik definitief ook naar Afrika. En wel met deze reis, die drie weken duurt en door Zuid-Afrika, Mozambique, Lesotho en Swaziland gaat. Het is een groepsreis van 22 personen en ze hebben nog een paar plaatsen over, dus als er nog mensen mee willen, meld je dan aan op de website (je moet ze eerst mailen en vragen of je kunt boeken. Je krijgt dan een boekingsnummer dat je vervolgens moet gebruiken voor het online formulier). De reis kost 950 EUR, plus ongeveer 700 EUR voor de vlucht naar Kaapstad. Alles is inclusief eten. In totaal 1650 EUR dus (en geloof me, dat is goedkoop. Op alle andere sites die ik heb gevonden is deze zelfde reis rond de 2500 EUR, exclusief eten). 🙂

Update: Vliegticket vanuit Dusseldorf naar Capetown op 8 augustus en terug vanuit Johannesburg op 30 augustus kost 657 EUR, inclusief 6 uur rondlopen in de tussenstop in Dubai! Fly Emirates. 🙂

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*