U2 in de Amsterdam Arena 16-07-2005

Afgelopen woensdag ging ik voor het eerst in mijn leven naar U2. Met veel geluk kwam ik op rij twee terecht. Een perfecte plek, maar ik had geen fototoestel bij me! Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan (en deed dat dan ook de hele avond). Vanavond had ik echter een herkansing. Zonder kaartjes gingen Remco en ik naar Amsterdam, in de hoop veldkaarten op de kop te tikken. Na drie kwartier vond ik er eentje voor 100 euro en vlak voordat de Arena open ging vonden we er nog een voor 135 euro. En met wederom veel geluk kwam ik weer op rij twee terecht. Grappig genoeg stonden exact dezelfde mensen als afgelopen woensdag op rij 1. Maar dit keer had ik dus een fototoestel. Ik zal er verder niet teveel woorden aan vuil maken, hier zijn een paar van de beste foto’s. De complete selectie staat op www.xs4all.nl/~locuta/u2. En ja, de foto’s zijn dus van erg dichtbij genomen! 
Let op! Meer foto’s (en uitvergrotingen van bovenstaande) zijn te vinden op http://www.xs4all.nl/~locuta/u2.

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*