Update ivm frustratie

Ik ben momenteel eindeloos gefrustreerd, want mijn dag is dankzij de sneeuw helemaal in de soep gedraaid. Ik was vast van plan om vandaag 50 kilometer te gaan schaatsen bij Flevonice in Biddinghuizen en daarna zou ik aan het werk gaan in Noord-Holland ergens, maar dankzij de sneeuwstorm zit ik al de hele dag vast en mijn afspraak in NH gaat wegens een ziektegeval niet door. Ik zit nu in Roelofarendsveen omdat mijn moeder gister haar verjaardag vierde en ik dus maar even bleef overnachten, want dat was immers dichterbij Flevonice alvast. Zelfs het nieuwe Stephen King boek dat ik vandaag had kunnen lezen kan ik dus niet lezen, want die ligt in Rotterdam. Net als het werk dat ik nog had kunnen doen. Verder heb ik alle kranten al gelezen, is er niks op tv en heb ik ook heel internet al drie keer gezien, dus het is officieel: IK VERVEEL ME.

En ga dan nu dus maar eens iets doen dat ik al in geen tijden meer heb gedaan: bloggen over wat ik afgelopen week heb gedaan. Nutteloos, maar whatever. Here goes: Eens zien… laten we beginnen bij 11 december, toen ik door LadiesSpeakers was uitgenodigd voor de wedstrijd Ajax-NEC. Ruim 300 vrouwen in de VIP-ruimte bij Ajax, en bij het begin werd mijn naam ineens omgeroepen omdat ik special guest bleek te zijn. Toen vond ik het wel heel eng worden, los van het feit dat ik bij Ajax was. Vlak voordat de wedstrijd begon vond ik het dan ook wel weer leuk genoeg geweest, en ik vertrok toen maar naar Pathe ArenA voor de film Brothers. Die was aardig.

De 12e was leuk, want toen ging ik samen met Pim en Sebastiaan schaatsen bij Flevonice. Nu ja, Sebastiaan keek alleen maar, Pim en ik schaatsten. Hij 15 kilometer, ik 30. Heerlijk! Vervolgens door naar het PvdA-congres in Apeldoorn, waar iedereen behalve ik laaiend enthousiast leek te zijn over de speeches van Wouter Bos en Lilianne Ploumen. Het zal wel aan mij liggen.

De 13e was ik zo uitgeteld (van het zonder conditie teveel schaatsen denk) dat ik werkelijk helemaal niets gedaan heb, terwijl ik wel veel te doen had. Frustrating. ‘s Avonds stond Ruud Lubbers op mijn voicemail, die wilde kennis maken.

De 14e dan, inmiddels in de nieuwe week: @work bij Your World.

Een dag later afspraak met Ruud, bij hem thuis in Rotterdam. Erg gezellig, vreselijk interessante man natuurlijk. Daarna weer naar Your World en kerstdiner van DR2 in Oegstgeest.

Op de 16e moest ik voor het eerst in volgens mij 12 jaar naar Maastricht, waar ik een van de sprekers was bij een symposium over nieuwe media (voor de provincie Limburg). Samen met Erwin Blom en Bram Alkena was ik daar te gast, olv Felix Meurders. Best leuk en interessant en daarna via Eindhoven en een half uur stilstaan voor een open Brienoordbrug uiteindelijk pas om 01:30 uur terug in Rotterdam. Vermoeiend.

De door mij geplande mediatraining voor de communicatieafdeling op de 17e ging helaas deels niet door omdat de camera die we nodig hadden stuk bleek te zijn. Helaas pindakaas. Een paar afspraken later vertrokken we met zijn allen naar de haven, voor de kerstboottocht van Your World. Gezellig.

De 18e zat ik de hele dag in Amsterdam op een niet nader te noemen locatie. Hard gewerkt, laat ik het daar maar bij houden. En daarna met Maarten naar Avatar in Pathe ArenA. Toch maar even kijken, zo was het idee. Qua beelden bij vlagen spectaculair, het verhaal valt alleen wat tegen (bij het tellen van de cliches zaten we al snel op de 428).

Dan de 19e: dit keer moest ik nog verder reizen dan naar Maastricht. Namelijk naar Kerkrade, waar ik campagnetraining gaf aan de PvdA aldaar. Leuk, gezellig, maar wel erg binnen, terwijl het prachtig schaatsweer was op deze zaterdag. ‘s Avonds door naar Roelofarendsveen ivm eerdergenoemde verjaardag.

En vandaag vooralsnog dus heel erg NIET schaatsen. 🙁 🙁 🙁

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*