Vakantie!

CLB en nu ben ik vrij. Ik heb welgeteld twee dagen echt helemaal niks te doen en daarna begint het feest weer. Ik vergeet trouwens dat ik zometeen nog een afspraak heb over de opening van het nieuwe politieke seizoen in Rotterdam, bedenk ik me net. Grmbl… Maar ja, is ook wel leuk natuurlijk.

Dit weekend nog even naar de Queen Elizabeth II gekeken die een dagje in Rotterdam was (grappig dat het amper in het nieuws was dat het grootste vrachtschip ter wereld een dag later ook in de Rotterdamse haven was, terwijl die veel groter is dan de QE2), de nieuwe gordijnen opgehangen, weer naar Superman 4 geweest -die ook na twee keer kijken nog steeds erg leuk is, in het genre- en gisteren dan ook maar de Da Vinci Code. Wat een suffe film is. Ze hebben veel teveel informatie in veel te weinig tijd geprobeerd te proppen. Voor iemand die het boek niet heeft gelezen (ik! ik!) slechts met moeite te volgen. Maar het idee was leuk, I guess.

En nu probeert Remco de IKEA-kastjes waar ik vorige week het gevecht mee heb opgegeven op te hangen in de slaapkamer. Hij heeft waarschijnlijk meer succes dan ik. Twee linkerhanden, dat idee.

Afijn, tijd voor die afspraak dus. En daarna… twee dagen vakantie!!! :/

(ik verveel me nu al)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*