Van A naar B tijdens een NEEHOORGLOWBALWARMINGBESTAATNIET-storm

Of hoe een koe een haas vangt

Het is nu 20:43 uur. Ik sta in de hal van Den haag Centraal. Ze hadden net het lef om om te roepen dat gestrande reizigers een gratis kopje koffie kunnen krijgen. Toe maar! Wat aaaaaaaaaardig. Ze hadden natuurlijk ook extra bussen in kunnen zetten. Oh nee, busvervoer is tegenwoordig commercieel. Ha. Ha.

Afijn. U meent enige irritatie bij mij te bespeuren? Dat klopt. Om 16:15 uur vertrok ik van het partijbureau uit Amsterdam. Eerst wandelen door de regen langs een omgewaaide boom, die miraculeus de auto waar hij op gevallen was NIET verpletterd had. Daarna de metro op Amsterdam Centraal naar Duivendrecht. Vanaf daar de trein naar Schiphol (waarin ik David en Vincent van XS4ALL tegenkwam. Dan de Interliner (bus) naar Leimuiden. In die bus een meisje ontmoet. Met zijn vieren konden we vanuit Leimuiden mee met mijn vader, die vanuit Roelofarendsveen aan kwam rijden. Met de auto naar Leiden. Daar ongelooflijke chaos en bijna vechtpartijen om de bus naar Den Haag in te komen. Met bus 43 naar Den Haag CS. En daar sta ik nu dus. Inmiddels 20:48 uur. Net kwam het hopelijk verlossende telefoontje: Petra hoorde van Marja dat ik maar niet in Rotterdam kan komen, en ze komen me dus zometeen halen. Daar wacht ik nu op. Vol smart. Heb het nu toch wel heel erg gehad. De hal hier zit vol met gestrande mensen. Ze zitten op de bankjes, op de grond, vermoeid. Ah. Iemand die vraagt of ze met twee personen mee kunnen rijden. Natuurlijk. Ik ga weer even offline.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*