VANAVOND: De Laatste Show (Belgie 1)

Even ter info: Ik ben vanavond (woensdag) om 22:00 uur te gast in het Belgische tv-programma ‘De Laatste Show’, op Belgie 1 (oftewel op EEN zoals het officieel heet tegenwoordig). De Laatste Show is een soort mix tussen DWDD en P&W. Morgen (donderdag) zit ik bij BNR in de radio-uitzending tussen 11:15 en 11:45 uur en vrijdag bij TV Rijnmond in ‘Aanpakken’. Er schijnt vandaag ook weer een stukje in de Volkskrant te staan, maar dat heb ik nog niet gezien. Nu eerst naar Belgie dus, om over mijn boek te praten. Voor een gesigneerde versie kun je terecht op www.vanrotterdamnaarhetwittehuis.nl. Mocht je daarbovenop ook nog twee euro korting willen, meld je dan even via de ‘contact’-knop hier links op de site, dan mail ik even de speciale kortingscode. 🙂

This entry was posted in In de media, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*