Vanavond NOS Journaal & andere media

Tussen het heen-en-weer geren door Nederland heen even een snelle update: ik zit vanavond welgeteld 90 seconden in het late NOS Journaal op Nederland 3, zo rond half twaalf. Morgenochtend ben ik om 08:15 uur bij FunX op de radio te horen, van 09:30-10:15 bij BNR en zondag om 14:10 uur bij Omroep Eindhoven. Er staat als het goed is ook iets (maar ik weet niet wat) in de Metro manana, en er komt nog een interviewtje op Fok.nl.

Ik ren weer door (nou ja, rennen is een groot woord, dat heb ik afgelopen zondag al gedaan. 15 kilometer om precies te zijn. Met nu een lichte blessure aan mijn rechterknie als gevolg. Zucht).

En ik ben bij de NOS uiteraard wederom vergeten om reclame te maken voor mijn boek. Maar dat zien jullie vanavond wel als het goed is.

Kleine update: Omroep Max mailde net dat er op Koninginnedag (30 april) een compilatie-uitzending is van ‘Tijd voor Max’ van het afgelopen seizoen. Het fragment waar ik in zat wordt daarbij ook uitgezonden, en wel op 30 april om 17.35 uur op Nederland 2. Het wordt op vrijdag 1 mei herhaald, om 11.10 uur.

This entry was posted in In de media, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*