Voornemens voor 2012

Iedereen heeft mijn bespottelijke jaaroverzicht van 2011 kunnen lezen inmiddels. Maar nu het 2012 is, wordt het tijd om ook maar eens wat te behalen doelen voor dit jaar op mijn blog te gooien. Ook nog een paar privé dingetjes, maar die staan hier lekker niet bij. Sorry. 🙂

So here goes… ik heb mijn best gedaan er weer een paar krankzinnige dingen in op te nemen. En ook een paar hele simpele, eenvoudige, menselijke, normale dingetjes. Tips voor nog meer leuke doelen zijn welkom in de comments. 🙂

01. Marathon Rotterdam lopen (nooit meer dan een halve gelopen…) *
02. Gitaar leren spelen (doel: minimaal 3 Beatles liedjes kunnen spelen) 🙂
03. De Kilimanjaro beklimmen
04. Boeken Stephen King en David Reybrouck uitlezen
05. Minimaal 1.000 kilometer racefietsen
06. Voor mei 25.000 kilometer op mijn motorteller hebben (nu: 18.000)
07. Áls hij komt, de Elfstedentocht uitschaatsen
08. Naar Pearl Jam (uitverkocht, as if that will stop me) en Bruce Springsteen
09. Zie 7: áls hij komt, een boek over de tocht van dit jaar schrijven
10. …. what else?

* Er is mij medegedeeld dat als ik de marathon van Rotterdam wil lopen, die in april al is, ik vanaf nu vijf keer per week moet gaan trainen. Dusdatwordtwat.

This entry was posted in Muziek, Reizen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Voornemens voor 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*