Warner Bros Movieworld

Afgelopen zaterdag maar eens naar Warner Bros Movieworld in Duitsland geweest. Je moet toch wat in je vrije tijd (ik vind het nog steeds bizar om vrije tijd te hebben, maar dat terzijde). Dat park probeert Eurodisney te zijn. Maar dat is het niet. Echt niet. Vuurwerk overdag is geen goed idee. En restaurants met vier meter ruimte tussen de tafels waar een doodse stilte heerst omdat er geen muziek draait, dat is ook geen goed idee. En het was weer geen goed idee van mij om in de houten achtbaan te gaan, want die deed nogal pijn. Verreweg de heftigste achtbaan waar ik ooit in ben geweest. Verder wel vermakelijk allemaal.

Gistermiddag hadden we een vrijwilligersborrel van de PvdA Rotterdam, als afsluiting van het vorige politieke seizoen en als langzame inleiding van het volgende. Het was meteen weer erg gezellig. Ik wil nog net de term Rooie Familie niet gebruiken, maar het ligt al tijden op het puntje van mijn tong! ‘s Avonds gingen we vrolijk verder in het vrouwennetwerk. Want ook dat hebben we in Rotterdam. Gewoon gezellig doordrinken. En het pand uitvluchten zodra er mannen binnenkomen. 🙂

Volgend weekend de echte start van het politieke seizoen. Dan begint ook de statenfractie weer te draaien. Het werd tijd!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*