Wednesdaynight skatenight & pleinbios & vallende sterren

filmpje geprobeerd te maken van het skaten bij de rustpauze, maar dat is niet helemaal goed gelukt geloof ik. Je ziet op de beelden nog geen 1/50 van alle skaters.imdb. In tegenstelling tot gisteren, toen echt iedereen bleef zitten, vertrokken er vandaag dan ook veel mensen tijdens de film. Ik probeerde het nog een tijdje, keek met grote interesse naar de klaarheldere lucht, waar ik twee vallende sterren langs zag komen, maar moest uiteindelijk ook de handdoek in de ring gooien. De film was gewoon te slecht. Maar het maakte me niet uit, de sfeer was wel goed, er waren rond de 2500 mensen (het was nog drukker dan gisteren) en ik had even bij kunnen komen van de skatetocht. Vooral mijn rug had daar toch redelijk zwaar onder te lijden. Maar ik heb er geen spijt van! Sterker nog, ik ga volgende week (de laatste skatenight van dit jaar!) absoluut weer! De tocht gaat dan ook over de Maasboulevard en dat is wel heel erg leuk om mee te maken. Ik hoop op mooi weer… En wat de pleinbios betreft, vrijdag komt er weer een echt goede film: Evil Dead! Yeahhh… 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*