Weg, weg, weg

De afgelopen jaren zijn ‘een beetje druk’ geweest. Daar kwam ook heel veel stress bij kijken, wat begin dit jaar nog héél veel erger werd (en eerlijk gezegd verre van weg is). Dit jaar begon echt waardeloos -en dan druk ik me mild uit. Ik heb besloten dat er even wat leuke dingen moeten gebeuren en heb mezelf dus drie volstrekt nutteloze doelen gesteld voor 2011. Let wel: ik zeg niet voor niets nutteloos, maar ik hoop wel dat ze leuk uitpakken.

1. Minimaal elke kalendermaand naar een buitenland.
2. Minimaal tien landen waar ik nog nooit ben geweest.
3. Mijn record van aantal bezochte landen in één jaar breken: dat staat op 19 en dateert uit 2007.

Naast mijn werk ben ik de afgelopen tijd dus bezig geweest om dit jaar in te regelen. Normaal gesproken doe ik dat nooit ver van tevoren, maar nu even wel. Het resultaat is dus nog steeds nutteloos, maar ik heb in ieder geval wat te doen:

JAN: Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk, via Nederland en Duitsland
FEB: Open Water Diver brevet gehaald in Malta
MAA: Weekendje Ierland (Dublin)
APR: Lang weekend Marokko (Casablanca), via Spanje
MEI: Campagnetraining geven in Azerbeidzjan, studeren aan Harvard in de VS en nog even naar Boston/New York/DC/Baltimore
JUN: Week wielrennen in Italië, Fietselfstedentocht in Nederland en Advanced Open Water brevet halen in Griekenland
JUL: Week naar de Tour de France in Frankrijk (via België) en de Strandzesdaagse in Nederland
AUG: 6 daagse rondreis door Estland, Letland en Litouwen
SEP: Weekendje Portugal
OKT: Week Kroatië
NOV: Meedoen aan de Cyprus Challenge in Cyprus voor het goede doel
DEC: Cuba (ofzoiets)

Voor april, augustus, oktober en december zoek ik nog mensen die mee willen. Voor de overige data is dat geregeld.
Nu ja. Dus. Naast al deze reizen ben ik dus ook nog hard aan het werk en geef ik ook weer/nog steeds lezingen over Obama/VS, social media en/of DSB. Met name over de VS zal er de komende tijd langzaam wel meer op de agenda komen, daar de volgende presidentsverkiezingen alweer in zicht zijn. BNR heeft alweer een paar keer gebeld, zoals jullie in de blogentries hieronder kunnen zien. Eind deze maand staat een combinatie van verhalen over Obama en DSB op de agenda bij Excelsior, waar ik de businessclub toe zal spreken. Eerst deze zondag op uitnodiging van de voorzitter eens naar Excelsior – FC Twente.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*