Welkom bij de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden!

‘Welkom bij de vereniging’, schreef de Vereniging De Friesche Elfsteden vandaag in een e-mail waar ik maanden op heb zitten wachten. Dankzij twee Elfstedentocht veteranen die zeer vriendelijk ondertekenaars van mijn schaatsvaardigheidsverklaring wilden zijn, ben ik per vandaag lid van de vereniging. Dat betekent dat ik eind dit jaar hoor hoe ik word ingeloot voor de tocht der tochten: mag ik elk oneven jaar starten, of elk even jaar? Ik vind alles best, zolang ik maar ingeloot ben in een jaar dat de tocht doorgaat. 🙂

Overigens wordt het dit weekend natuurlijk ergens tussen de 28-30 graden Celcius. DUS ga ik schaatsen, net als afgelopen zondag. Er ligt namelijk drie weken lang zomerijs in Thialf. Morgen vertrek ik naar Heerenveen, om daar tot en met zondag te blijven. Drie dagen schaatsen, heerlijk!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*