When does the hurting stop!

En wéér een hectische week. 30 december komt snel dichterbij en ik moet nog zo ongelooflijk veel doen. En het lijkt elke dag meer te worden. Mijn agenda stroomt steeds voller. Ondertussen mail ik ook veelvuldig met een hele schare aan contactpersonen in Canada, waarvan ik nauwelijks uit elkaar kan houden wie waarover gaat en waarom ze me precies mailen. Van mijn oorspronkelijke gewenste vakkenlijst kan ik er maar een paar volgen, de rest blijkt al sinds augustus vol te zitten (waarbij ik het niet kon nalaten op te merken dat ik al in juli mijn voorkeuren had gemaild, maar goed). Het aantal vakken blijft vijf, maar het zijn deels andere geworden. En ik heb elke dag (!) college!

Peace and Conflict in the Middle East (Politicologie)
International Relations: Global Politics (Politicologie)
International Organizations (Rechten)
Media In a Global Context (Communicatie)
Communication Technology and Culture (Communicatie)

En verder… tja… Peter van Heemst belde van de week, die is weer in den lande na 3,5 week in New York geweest te zijn om namens de Tweede Kamer te kijken hoe de Verenigde Naties functioneren. Binnenkort gaat hij naar Kyrgizië om een cursus volksvertegenwoordiging te geven en hij had ook net een weekend Parijs achter de rug. Je zou er bijna jaloers op worden!

Dinsdag was een rare dag. Eerst de emotioneel zwaar beladen crematie van Cliff en dan ‘s avonds door naar Sick of it All. Mentale blokkades zijn fun! (…)
Toen ik met Jeroen bij de Melkweg aankwam en bleek dat SOIA pas om 23.10 uur zou spelen, besloten we te kijken of we nog ergens naar de bios konden. Het was natuurlijk IDFA en om 20.00 uur draaide de documentaire ‘WMD: Weapon of Mass Destruction‘, over de rol van de media tijdens (de aanloop naar en het begin van) de tweede Golfoorlog. Er was nergens kaartverkoop, dus we liepen verder naar binnen om te zoeken naar een kassa. Eenmaal bij de zaal liepen we zo langs de kaartjes scheurende mensen, want die dachten schijnbaar dat we net even naar de wc waren geweest ofzo (we hadden onze jassen bij de Melkweg laten liggen). En zo zaten we ineens in de zaal en keken naar een aardig interessante docu. Met helaas een iets te hoog ‘mijn-naam-is-Danny-Schechter-en-ik-doe-Michael-Moore-na’ gehalte. Na afloop dan eindelijk SOIA en die speelden als vanouds. Zondag staan ze in Brussel en ik twijfel nog steeds of ik daar heen zal gaan, maar eigenlijk kan het niet, want maandagochtend heb ik tentamen…

Erasmus Magazine (het universiteitsblad van de Erasmus Universiteit) heb geschreven de coverstory is van deze week. Hij is inmiddels uit op papier, maar ik heb nog niet eens tijd gehad om hem op te halen op de universiteit. Hij staat al wel online zag ik:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.