WNS, Scriptie, Screenheroes

Vandaag begonnen op de spinner, drie kwartier fietsen en tegelijkertijd Star Trek DS9 kijken. Heerlijk! Daarna de hele dag werken en ‘s middags snel even naar de drukker voor de proefdruk van mijn scriptie. Die wordt op A5-formaat met verharde fullcolour kaft afgedrukt, in de geweldige oplage van 25 stuks. Het zag er goed uit, vrijdag krijg ik de eindversie in handen. 13,80 EUR per stuk, maar dan heb je ook wat. 🙂

En vanavond weer geskate op de Wednesday Night Skatenight (www.wns.nu). Vlak voor aanvang dreigde het te gaan regenen (en dan wordt het afgeblazen), dus ik dacht dat er niemand op zou komen dagen. Maar toen ik halverwege eens voor de troepen uit ging rijden en bij een brug stopte om te gaan tellen, kwam ik toch nog steeds tot 5000 deelnemers! Dat belooft wat voor de eerstvolgende keer met echt goed weer.

En ten slotte viel mijn oog vandaag op www.screenheroes.com. Laat ik daar voor de lol eens heen gaan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*