Wrap up

Oke, waar waren we? Vandaag heb ik dus braaf gestemd en naar de rest van de XS4ALL medewerkers ook nog even gespamd dat ook zij van hun stemrecht gebruik moeten maken, evenals fans van de Osdorp Posse. En voor wie dit weblog leest: jij moet ook! Als je je stemkaart kwijt bent, maakt niet uit: ook met paspoort of ID kun je bij je eigen stemlokaal terecht.

Verder heb ik vandaag maar even snel mijn scriptie uitgeprint. Toch al 51 blz. inclusief voorblad, inhoudsopgave, etc. 🙂

En net een uur hardgelopen op de lopende band. Heerlijk met Waltari op de achtergrond. 9 km per uur, dat schijnt in de buitenlucht ongeveer 11 km per uur te zijn. Ik hoop het, want over tien dagen is de Kop van Zuidloop al.

Vanavond weer fijn vergadering met het bestuur van de PvdA Rotterdam.

En eveneens vanavond komt Janos, die ik nog ken van de vakantie met dertig bijzonder vage mensen naar Slowakije. Hij schijnt nog drie Tsjechen mee te nemen. Ik weet niet wie en ik weet niet hoe lang ze blijven. Ik weet alleen dat ze in mijn huis komen slapen. Ik vind het best.

Ik vind dat ik nu wel weer genoeg links in mijn tekst heb gezet. Iets zinvols staat er overigens niet, maar door het lopen zijn mijn hersens dan ook een beetje uitgedroogd. Tenminste, zo voelt het …

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*