YES WE DID!

Vanuit de lobby van het Mayflower hotel, waar een paar uur geleden het dak eraf ging toen we de 270 electoral votes haalden, een korte mededeling: WE DID IT!!

Het is een krankzinnige dag geweest, waarbij ik alle hoeken van de stad gezien heb, later meer daarover. Maar nu, de stad in… verder feesten. We gaan nu naar het Witte Huis, waar naar verluidt zeer blije Democraten roepen dat het nu van ons is. Eerder op de avond waren een paar vrienden van me per ongeluk bij het feest (…) van de Republikeinen aangeland, niet wetende dat het dat was. Toen ze juichten toen er positieve resultaten voor Obama binnen kwamen, werd er gezegd: ‘Are you kidding?’ waarop mijn vrienden reageerden met: ‘What do you mean? He’s winning, this is America, we can be happy!’ The RNC people responded: ‘This is not America, this is the Republican party.’ Quote van de dag. 😉

Afijn, een inhoudelijk zinvolle bijdrage valt van mij nu niet te verwachten. Ik tik dit alles in minder dan een minuut. Ik ga nu de deur uit!

This entry was posted in Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*