Your post must have a title

Eens zien. Vorige week in Splotsz wat herrie aangehoord van Clayborn en RED. Leuke bandjes. Daarna dus naar Fields of Rock, wat erg gezellig was. Ook nog ergens Death Proof gezien, de nieuwe Quentin Tarantino film die eigenlijk overal wordt afgekraakt. Volstrekt onterecht, wat een geweldige film is dat! Kill Bill, Jackie Brown en Thelma and Louise verbleken erbij. Als je het einde ziet (en als vrouw zijnde juichend in de zaal zit) snap je de vergelijking met die films.

Verder vooral heel veel gewerkt, bijgepraat met Ferry van Veen en naar de (DE!) bruiloft van Leo ‘Ypsilon’ Boekestijn en Marloes ‘Mouse’ van den Berg geweest. Het is ooit mijn schuld geweest dat zij elkaar hebben leren kennen. Wel een raar idee dat daar inmiddels een huwelijk uit voortgekomen is.

Ook word ik regelmatig op de hoogte gehouden door Petra over haar grote pech met paragliden deze week. Er is namelijk weinig paragliden bij, en veel gips. Ook Krista heeft op de een of andere manier het ongeluk over haarzelf afgeroepen, die zou naar Valencia gaan maar viert nu na verblijf in het ziekenhuis vakantie in het Groningse Haren. Katrien die net terug is uit Peru doet dat met een zware verkoudheid. U begrijpt: vakantie is gevaarlijk!

Morgen ga ik zelf op vakantie. Wel een halve dag! Eerst overdag naar het politiek forum van de PvdA en daarna naar Sick Of It All in het Duitse Herne. Geweldige plaatsnaam, ‘Herne’ ken ik eigenlijk alleen maar als de mystieke figuur die Robin Hood begeleidt in de fantastische tv-serie Robin of Sherwood.

Maar ik dwaal af. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*