Zoek je nog een vaderdagscadeautje? Stop met zoeken! :)

Het is bijna vaderdag. Als mensen nog een cadeautje voor hun vader (of vaders voor zichzelf) zoeken, dan verwijs ik natuurlijk met alle liefde naar www.vanrotterdamnaarhetwittehuis.nl. Als je het boek bestelt krijgt je vader hem indien gewenst ook gesigneerd (mail me even als je dat wilt nadat je een bestelling hebt geplaats, op loc @ ipimuu.org). Als je uiterlijk vrijdag bestelt en betaalt, dan ligt het boek op zaterdag op je deurmat. No problemo.

Verder was ik vanmorgen te gast bij Blueshots.tv, voor een 45-minuten durend interview dat binnenkort niet alleen op hun website komt, maar ook bij Het Gesprek wordt uitgezonden. Later meer daarover, als ik de definitieve datum weet!

Morgen ga ik eindelijk mijn belastingaangifte doen (joy), overmorgen geef ik een lezing over Obama’s overwinning in de Kunsthal in Rotterdam en nu… nu ga ik weer fijn verder met West Wing kijken. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*