Zomaar wat observaties vandaag

– Johan Cruijff overtreft zichzelf: ‘Ajax is een voetbalclub.’
– De studievisumoptie voor Mauro is gisteren goedgekeurd door de Tweede Kamer. De media aandacht was inmiddels bijna volledig verdwenen. De hype was dan ook al een hele week oud. Antiek nieuws meteen. Zo gaan die dingen tegenwoordig.
– Er komt een film van Absolutely Fabulous!! Helaas wordt het script pas volgend jaar geschreven, dus dat gaat nog wel even duren.
– Ik heb een boete van 106 EUR gekregen voor het inrijden van een eenrichtingsweg van de verkeerde kant. Het probleem is echter: het ís daar helemaal geen eenrichtingsverkeer. Dat wordt dus weer een bezwaarschrift schrijven. Ik moet hoe dan ook de 6 EUR administratiekosten van de boete betalen meldt het CJI. Zelfs als ik in het gelijk wordt gesteld. Belachelijk.
– Ik ga 16 films op het IDFA kijken!
– Ik vond het toch wel irritant dat bij het item over Freddie Mercury bij EenVandaag voortdurend werd gesproken over Freddie Mèrcury. n00bs!
– Ik kan níet op een EU-missie naar Libië voor een wederopbouw opdracht omdat men was vergeten mij te melden dat er een eHEST training gedaan moet worden. Die duurt 8 uur en nu is het te laat, terwijl de voordracht pas over dagen rond is. Hoezo &^#^*&#$* balen!?!?!
– Elke keer als ik Dion Graus zie moet ik denken aan de eerste keer dat ik over hem hoorde. Dat was toen ik een meerdere pagina’s tellend stuk over hem las in naar ik meen te herinneren Volkskrant Magazine, ver voordat hij ‘bekend’ werd, waarin al bleek dat die man Echt Nergens Verstand Van Heeft. De hilarische beelden/uitspraken van zijn ‘verhoor’ bij de enquêtecommissie gisteren waren dan ook niet erg verrassend. Dat de PVV zulke mensen in zulke belangrijke commissies zet, ik vind het erg symbolisch.
– Flevonice gaat eind november weer open. Dit jaar voor het laatst met een 5 kilometer baan. Volgend jaar vanwege de kosten slechts met een 3 kilometer baan. Verdorie!!
– Ik heb tips nodig van motorrijders. Zie http://www.motor-forum.nl/forum/list_messages/323387/Zijn-deze-banden-nog-goed-1.html
– Het is nog steeds verdacht lekker weer buiten. Eigenlijk is het een ronduit prachtige herfst. Ik blijf dus vrolijk motorrijden voorlopig.
– Voor wie de film Incendies nog niet gezien hebben: download hem, doe iets. Beste film van het jaar.
– Leuke line-up bij The Daily Show deze week… te gast onder andere Bill Clinton, Clint Eastwood, Nancy Pelosi…
–  Ondanks alle ophef over Cain en Perry etc, denk ik nog steeds (nu al drie jaar dus) dat Mitt Romney de Republikeinse presidentskandidaat wordt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Zomaar wat observaties vandaag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*