1 minuut en 11 seconden te gast bij BNR! :)

Vanmorgen werd ik uit een vrij diepe slaap wakker gebeld. Mark Beekhuis van BNR aan de telefoon, die vroeg of ik al wakker was. Nee dus. Nu ik inmiddels wel wakker was en hij vroeg of ik enige minuten later even kort commentaar kon geven op het Amerikaanse marihuana-nieuws, zei ik dus maar ja. Uit een Gallup peiling was namelijk gebleken dat precies de helft van alle Amerikanen voor legalisering van marihuana is nu. Dat percentage is nog nooit zo hoog geweest. Dat terwijl in Nederland de steun juist historisch laag is, namelijk 46 procent.

Afijn, mijn bijdrage was zeer kort, zoals ik vooraf al wist. Het voelde als 30 seconden, maar bij terugluisteren blijkt het best wel mee te vallen: mijn verhaal duurt exact 1 minuut en 11 seconden. Dankzij Remco is de mp3 met het fragment hier terug te luisteren.

This entry was posted in In de media, Verenigde Staten and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*