Bartlet for America

Ik heb zware afkickverschijnselen van The West Wing, de serie die ik deze week voor de tweede keer helemaal heb gekeken. Waarom is die serie toch zo vreselijk briljant? De komende twee weken doe ik denk ik niet veel meer dan op internet zoeken naar artikelen over de serie, en interviews met acteurs uit de serie. Net als de eerste keer toen ik WW keek. Voor iedereen die het nog niet kent: GA KIJKEN!!! En sorry alvast, want het levert je een nieuwe verslaving op.

Verder? Voor het eerst in tijden doe ik rustig aan. Lezinkje hier en daar, veel sportschool, losse afspraken, af en toe een artikel schrijven.. relaxed. Wel even wennen. 🙂

This entry was posted in Politiek, Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*