Campagne lijkt nog steeds niet afgelopen, Vogelaar, Klijnsma, Van der Laan, Aboutaleb en Baruch, en een filmpje!

Ik ben nu een paar dagen in Nederland en ik heb nog steeds geen minuut stilgezeten. Mijn jetlag wordt al heen en weer rennend verwerkt. Er is nog steeds media aandacht, onder andere een interview in de Slowaakse Daily Economic News, een interview in de Spits!, een radio-interview bij BNN, een opiniestuk in Trouw, een verslag van de campagne in Rotterdam Vandaag en Morgen, waar ze me meteen ook op de voorpagina zetten, dat was weer even iets heel nieuws voor me:

En verder mijn laatste column in het Financieele Dagblad, mijn optreden in Goedemorgen Nederland per telefoon vlak voor de verkiezingen en uiteindelijk ook de opname in studio van Goedemorgen Nederland, waar je hieronder het filmpje van kunt zien zometeen.

Natuurlijk viel ik ook met mijn neus in de boter met het nieuws over het aftreden van Ella Vogelaar. Eberhard van der Laan volgt haar op. Voor de vertrekkende Aboutaleb zou Jetta Klijnsma in de running zijn, momenteel wethouder in Den Haag, en zij zou dan weer opgevolgd worden door Robbert Baruch. Lijken me allemaal goede zetten!

Maandag vertrek ik dus alweer, naar Frankrijk, om daar mijn boek over de campagne af te schrijven. Krijg daar al veel leuke mailtjes over, en in de voornotering worden er ook al veel boeken besteld. Zelfs Gordon, die ook bij GN te gast was, wil er een hebben. Leuk. 😉

This entry was posted in Politiek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*