FedCon USA versus JFK

Mijn autopech was niet het enige ongeluk van vandaag. Mijn host Max bleek richting Austin te zijn vertrokken, omdat zijn vader ernstig ziek is. Maar hij had wel de sleutel van zijn appartement bij de concierge achtergelaten, dus ik heb wel een slaapplek. En wat voor een! Max woont in een appartement op de 21e verdieping van een verschrikkelijk dure woontoren in Dallas, met twee enorme slaapkamers, badkamers waar je in kunt wandelen (I kid thee not) en een zwembad, pooltafel en lounge op de 8e verdieping. Het zwembad is momenteel in bezit genomen door een televisieploeg die er een videoclip voor een of andere rapper aan het opnemen is. Altijd leuk.

Ik was naar Dallas gekomen omdat ik kaarten had gewonnen voor FedCon USA. Die conventie blijkt echter zomaar afgelast te zijn op het begin van de tweede dag. Ik ben dus ‘voor niks’ naar Dallas gekomen. Gelukkig is er meer te doen. Ik ga morgen dan maar naar het JFK museum, dat gevestigd is op de Sixth Floor op Elm street. Dat is de plek van waarui Lee Harvey Oswald in 1963 Kennedy neerschoot. Volgens Max is het een goed museum. We zullen zien morgen.

This entry was posted in Politiek, Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*