iPhone tip: home button werkt niet lekker? Hier de oplossing

De fysieke ‘home’ button van mijn iPhone werkte door waterschade al tijden voor geen meter meer. Ik moest ‘m soms wel 20 keer indrukken voordat hij het deed. Ik twijfelde al over een dure reparatie of een nieuwe iPhone, tot ik ineens tegen de oplossing aanliep: de zwevende home button! Want die blijkt Apple gewoon ingebouwd te hebben. Omdat iedereen tegenwoordig aan me vraagt: ‘wat is dat gekke witte rondje op je iPhone?’ hieronder even de uitleg hoe je die zwevende home button heel eenvoudig aan kunt zetten:

1. Ga naar SETTINGS
2. Kies GENERAL
3. Dan ACCESSIBILITY
4. Scroll helemaal naar beneden naar ASSISTIVE TOUCH en zet die op ON

Je kunt er precies hetzelfde mee als met de gewone home button, inclusief dubbelklikken!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*