Klaas de Vries deel III

De Volkskrant heeft net een nieuw artikel gepubliceerd over de www.kiesklaas.nl actie: http://www.volkskrant.nl/binnenland/article393331.ece/Massale_steun_voor_PvdA_er_De_Vries.

Massale steun voor PvdA'er De Vries
DEN HAAG – Een actie van enkele PvdA-leden om oud-minister Klaas de Vries op de derde plaats van de kieslijst voor de Eerste Kamer te zetten, wordt massaal gesteund. Donderdag waren op de website www.kiesklaas.nl meer dan zeshonderd steunverklaringen binnen.

De Vries werd vorige maand door het partijbestuur op de 23ste plek gezet. Daardoor zou hij nauwelijks kans hebben gekozen te worden, reden dat hij zich in eerste instantie terugtrok. Nu hoopt hij echter dat het partijcongres hem op 17 februari alsnog aan een verkiesbare plek helpt.

Initiatiefneemster Kirsten Verdel, Statenlid in Zuid-Holland, was woensdagmiddag verbaasd over de vele reacties. “De aanmeldingen stromen harder binnen dan ik ze bij kan houden.' Onder hen zijn oud-minister Ed van Thijn, emeritus-hoogleraar Anton Zijderveld en de Tweede Kamerleden Frans Timmermans, John Leerdam, Samira Bochibti en Hans Spekman.

This entry was posted in Politiek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*