Schoolkrant Gerardusschool… 1988… toen al!

Mijn neefje Jeroen vroeg mij vanmorgen of ik Het Omroepertje nog had. Ik had geen idee waar hij het over had. Hij bleek het te hebben over de schoolkrant van de Gerardusschool, onze oude bassischool. Kennelijk heb ik daar in de redactie gezeten toen ik 10 was. Ik kan het me niet herinneren, net zoals ik me de twee artikelen die hij me doormailde niet kan herinneren, terwijl ik ze toch echt zelf geschreven heb. Het ene artikel is een interview met mijn tante Gerda Kraan, die ooit wereldberoemd hardloopster was. Het andere is een bloedstollend spannend kerstverhaal (kuch), gelukkig met goede afloop!!!een11!! 🙂

Klik HIER om de twee teksten te bekijken. Inclusief tekeningen. 😉.

Update Krijg net nog meer materiaal door, namelijk een strip die ik toen gemaakt heb (ik moet dus 9 of 10 zijn geweest) over een superheld, Stietsman! Mijn tekenkwaliteiten waren kennelijk zo slecht, dat ik bij elke tekening een tekstuele omschrijving heb gezet van wat er te zien was. Die teksten zijn dan natuurlijk weer wél briljant. Althans, ik kon net toch wel erg om mezelf lachen toen ik las over een straaljager met als feature ‘automatische hersens’. Dat zit vast niet in de JSF!!

Klik HIER om hard te lachen over de strip 🙂

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Schoolkrant Gerardusschool… 1988… toen al!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*