Terug uit New Hampshire

Ben doodmoe, dus weinig blog nu. Heb talloze bumperstickers van Edwards, Obama, Richardson (de enige die ik ook echt op ga plakken. He’s the guy!), Clinton, McCain, Giuliani, Huckabee, Romney, Kucinich, Gravel, etc. De enige die ik nog echt wil hebben is een ‘Bartlet for America’ of ‘Bartlet for president’ sticker, maar die is er volgens mij niet. Ach ja.

Later vast meer, moet nu eerst ook nog de nieuwste Volkskrantblog aflevering schrijven en tig andere dingen. Nu ja, niet nu, want nu ga ik slapen. Morgen alles maar regelen en overmorgen naar Venezuela. Chavez pesten.

Morgen ook foto’s van Huckabee en Chuck Norris, die ik vandaag bezocht.

This entry was posted in Politiek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*