Update uit mijn bestaan

Deze blog-entry is heel speciaal. Ik heb hem namelijk twee keer moeten schrijven. Toen ik helemaal klaar was wilde ik nog even een foto toevoegen. Dat lukte na twee keer proberen, maar toen was wel ál mijn tekst weg. Gezien de lengte van dit bericht kun je wel snappen hoe ongelooflijk frustrerend dat was, want er zat héél veel tijd in. Hier volgt poging twee:

Nu ik mijn website heb vernieuwd, viel het mij op dat ik eigenlijk sinds 14 juni al niet meer heb verteld waar ik mij zoal mee bezig houd. Hieronder dus in vogelvlucht even wat dingetjes over de laatste twee maanden.

Half juni ging ik samen met Floris naar Keulen voor een concert van Sick Of It All. Ik kreeg het daar voor elkaar mijn motorsleutel per ongeluk onder de buddyseat te laten liggen. Die ik vervolgens dicht deed. Klik, op slot. Daar stonden we dan… Gelukkig bracht de Duitse versie van de ANWB redding. Toen waren we echter wel drie uur verder…

Een paar dagen later vertrok ik met 17 mannen (jawel, ik was de enige vrouw) naar Italië, waar we zouden gaan racefietsen in de Dolomieten. Ik had eerder onder andere al eens de Tourmalet opgefietst in de Pyreneeën, maar jeetje wat zijn die Italiaanse bergen krankzinnig zeg! De Fedaiah, waar bij wijze van spreken nog nooit iemand van gehoord heeft, was verreweg de ergste berg. Dat ding bleef maar steil, met percentages tot wel 20%. Maar, ik kwam zonder te stoppen boven en dat kon niet iedereen uit de groep zeggen!

Eind juni was ik terug in Nederland, waar Parkpop erg gezellig bleek te zijn. Minder gezellig was de blessure aan mijn grote teen, waar ik dankzij het ongetrainde fietsen last van had gekregen. Dit jaar staat namelijk behoorlijk in het teken van de grote sportevenementen die ik afloop, maar waar ik telkens ongetraind aan begin. Heel slim van mij. Kuch.

Ik werd ook erg dronken. Waar? Bij Hargen Sail. Leuk feestje. Leuke muziek. En ík kwam tenminste wel thuis zonder op de fiets tot drie keer toe de berm in te rijden, in tegenstelling tot iemand wie ik niet bij name zal noemen (maar ja, drie keer raden, haha).

In juli vertrok ik samen met Henk Jan en Jan Willem naar de Tour de France. Paar etappes kijken, zelf onder andere de Alp D’Huez op fietsen, verslaafd raken aan Wordfeud (scrabble op je iPhone). Dat soort dingen. Erg leuk.

Na terugkomst in Nederland alweer snel door naar het volgende avontuur: de strandzesdaagse. Oftewel: 147 km wandelen van Hoek van Holland naar Den Helder, over een altijd licht hellend strand. Zoals gebruikelijk dit jaar: ongetraind. Sterker nog: doordat ik nu praktisch overal op de motor naartoe ga, had ik in de maanden voorafgaand aan de strandzesdaagse amper meer dan 400 meter gewandeld. Dat wreekte zich nu heel erg. Al na 3km kreeg ik een blaar onder mijn linkervoet en daarna was het eigenlijk alleen maar downhill. Spierpijn, peespijn, zenuwpijn, blaren… alles deed pijn. Pijn die met de dag erger werd. Dag vijf en zes waren het ergste, toen mijn linkerknie een ontsteking kreeg. De laatste dag was ronduit verschrikkelijk. Ik moest huilen van de pijn, ik kon gewoon echt niet meer lopen. Ik strompelde over de finish, had letterlijk geen kilometer extra kunnen lopen. Het is nu drie weken later en ik heb nog steeds last van mijn knie. Verder was het wel gezellig hoor. 🙂

Ook gezellig: de Twitterborrel aan het Scheveningse strand. Met een stuk of 30 twitteraars vanuit heel Nederland en behoorlijk wat drank werd dat toch echt een leuk feestje.

Inmiddels in augustus aangekomen werd het tijd om weer naar het buitenland te gaan. Dit keer een dagtripje naar België met Flo, om een topkoffer te kopen in Turnhout (zie foto) en om chocolade te scoren in Antwerpen. Moet ook gebeuren natuurlijk! Ik had ook nog bijna een duikreis naar Egypte geboekt, maar dat feestje ging helaas op jammerlijke en nogal dure wijze niet door, zoals jullie in mijn vorige blog uitgebreid hebben kunnen lezen. Wel heb ik inmiddels een korte trip naar Portugal geboekt, voor een reünie met wat mensen uit mijn Canada-tijd. En oh ja, volgende week nog even een paar dagen naar Estland, Letland en Litouwen. Dus.

Vorige week ook nog met Jeroen naar een concert van Ignite in Utrecht geweest. Beetje matte vertoning, maar dat mocht de pret niet drukken. Het geluid stond namelijk zo zacht dat we redelijk relaxed konden bijkleppen. 🙂

En verder. Tja… ik heb ook nog heel veel gewerkt zowaar, mijn iPhone laten repareren omdat die waterschade had opgelopen na een hoosbui op de motor, een MacBook Air gekocht -die nog moet arriveren- en veel West Wing afleveringen gekeken, etentjes gehad en vrienden bezocht. En natuurlijk ook veel films in de bioscoop gezien sinds 14 juni, namelijk: Bad Teacher, 13, Transformers 3, Trust, Blitz, Harry Potter 7-II, De Smurfen, Horrible Bosses, Zookeeper, Bridesmaids, La Conquete, Never Let Me Go, The Trip, The Conspirator, Captain America, Green Lantern, Super 8, Inside Job, Larry Crowne en Profession: Heartbreaker. Ik lig nog steeds krapjes op schema om mijn record aantal bezochte bioscoopfilms in één jaar te breken. Maar het zal lastig worden.

En dan nu: weekend! Tijd voor de Warmenhuizer kermis. Iets met verstand op nul en drinken maar. Bring it on! 🙂

This entry was posted in Films, Reizen and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Update uit mijn bestaan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*