Van alles en nog wat

Ik heb een nieuwe laptop, een MacBook Air om precies te zijn. Hard nodig, want mijn Dell viel letterlijk en figuurlijk uit elkaar. Daar ik echter nog nooit een Mac heb gehad, ben ik nu al wel een paar dagen bezig met alles configureren en bestanden van mijn laptop overzetten, etc. Ik heb het gevoel dat ik daar nog niet eens halverwege mee ben, dat ding is echt één grote ontdekkingstocht. Ook nog een WiFi-maker erbij gekregen van Flo, dus dat is wel erg leuk. Maar ik ben er voorlopig nog niet klaar mee, dus van bloggen komt niet echt heel veel terecht.

Maar toch even wat tijd voor een korte update over de laatste weken dan. Die begonnen met de kermis in Warmenhuizen, waar ik in één dag net zoveel bier wist te drinken (20 glazen) als heel vorig jaar bij elkaar. Voor herhaling vatbaar? Nou, nee. 🙂 En dat lukte de dag erna dus ook bepaald niet meer, haha. Brak, brak, brak… Maar de kermis was en bleef leuk! Op weg naar Warmenhuizen werd ik overigens voor het eerst sinds ik mijn motor heb geflitst. 🙁

Nog voordat de kermis begon reed ik overigens samen met Floris ‘even’ 200km naar Nijmegen om een nieuwe tweedehands motor voor hem te kopen, een BMW K 100 LT. Kicke ding.

Na de kermis meteen door naar Estland, Letland en Litouwen, samen met Robin, Mario, Remco en Maarten. Een korte rondreis langs de grote steden. In Estland nog geschoten met een AK47, Glock, M4, etc. Maak je ook maar één keer mee, denk ik dan. Apart om een keer te doen.

In de drie Baltische staten ook drie keer naar de bios geweest: Rise Of The Planet Of The Apes (slecht), Conan the Barbarian (idem) en Crazy, Stupid, Love (verrassend leuk).

Mafste twee zaken tijdens de reis: de duizenden en duizenden kruizen die op een weiland ergens in Litouwen stonden en het holocaust massagraf dat we bij toeval ergens in een bos vonden.

Weer terug in Nederland ging ik weer aan het werk. Maar ook nog naar Arcade Fire in de HMH. Een erg goed optreden, maar niet zo meeslepend als die keer dat ik ze in Canada in het voorprogramma van U2 op zag treden. Maar toch, het was echt goed!

Ook nog een filmpje gepakt deze week, namelijk Cowboys and Aliens, die ook best leuk was. Nu ja, en verder dus veel gewerkt en met mijn MacBook gespeeld. Which will be continued. Now.

This entry was posted in Films, Muziek, Reizen, Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Van alles en nog wat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*