Vanavond: Paul McCartney live in Liverpool – Echo Arena

Gisteren was Paul McCartney trending topic op Twitter. Veel mensen schrokken daarvan, ze dachten dat hij was overleden. Niets is minder waar: hij was in het nieuws omdat hij komende maand een nieuw album uitbrengt! Maar daar ben ik nog even niet mee bezig, want eerst moet ik vandaag nog even doorkomen. Dat is lastig, want ik kijk heeeel erg uit naar vanavond: dan treedt Sir Paul op in de Echo Arena in Liverpool, thuisstad van The Beatles. Dat wordt voor mij dus snel naar het Beatles museum, de Magical Mystery Bus tour doen en dan samen met een heuse Paul look-a-like (puur toeval, kan hij ook niks aan doen) naar het concert! Dat concert is overigens het slot van zijn Band On The Run tour. Zal wel een speciale avond worden. Het is zijn eerste keer in de Echo Arena, mijn eerste keer in Liverpool, dus tja! 😉

Ik ben overigens erg blij met mijn eersterangskaartje, want het concert was eigenlijk ‘nogal’ uitverkocht: toen de voorverkoop twee maanden geleden begon waren er meer dan een miljoen hits op de verkoopsite en ruim honderdduizend telefoontjes voor de slechts tienduizend kaartjes. Het snelst uitverkopende concert ooit, zo werd door alle kranten gemeld.

Spannend!!!!

En ik ben er klaar voor: heb alle 13 Beatles albums op chronologische volgorde geluisterd deze week en de 9 uur durende Beatles Anthology documentaire gekeken. 😉

 

 

This entry was posted in Muziek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*