Wednesdaynight Skatenight in Rotterdam

Het is weer zover, wednesdaynight skatenight in Rotterdam! Een aantal weken lang wordt er op elke woensdagavond door enkele tienduizenden mensen geskate door de Maasstad. Het is altijd reuze gezellig enzo en ik heb me voorgenomen om ooit een keer mee te gaan doen in plaats van alleen maar toeschouwer te spelen (waar ik heel erg goed in ben). Vanavond was de eerste tocht van 2004. Ik heb er een paar foto’s van gemaakt. Helaas geen foto’s van de Queen Mary 2 waar ik vandaag ook even naar ben gaan kijken. Zo’n 1000 mensen op de Erasmusbrug waren op hetzelfde idee gekomen. En dat moet de hele dag zo door zijn gegaan. Populair bootje…

This entry was posted in Politiek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*